Personal Asia, muncitori din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din strainatate, recrutare strainatate, firme recrutare strainatate, angajare personal Asia

Indica7 este o companie specializată în recrutare personal Asia pentru o gamă extinsă de domenii de la construcții, agricultură, ateliere auto și până la industria hotelieră, industria textilă și restaurante. Ne-am clădit un renume oferind companiilor candidații potriviți pentru orice cerință, în timp ce candidaților le punem la dispoziție mai multe oportunități de carieră.

Toate succesele pe care le înregistrăm sunt cu putință doar pentru că punem preț pe relații, mai precis pe relații bazate pe onestitate și pe colaborare. Nu încheiem tranzacții, ci acordăm întreaga noastră atenție și expertiză clienților aflați în căutare de angajați, precum și candidaților care cercetează piața locurilor de muncă. În plus, am dobândit o vastă experiență în recrutare muncitori din Nepal, Sri Lanka și India, care sunt dedicați unor discipline specifice.

Cu alte cuvinte, indiferent dacă apelați la noi în calitate de companie sau de candidat, puteți fi siguri că abordarea noastră va oferi cele mai bune rezultate. Fiind una dintre cele mai importante companii de angajare personal Asia, Indica7 oferă soluții de personal, recrutare și obținere de documente pentru a ajuta companiile și candidații să evolueze și să prospere. Oferim cel mai înalt nivel de încredere pentru companiile aflate în căutare de forță de muncă din Nepal, Sri Lanka și India, iar candidaților le oferim oportunități de carieră mai bune.