Obținere documente – personal Asia, muncitori din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din strainatate, recrutare strainatate, firme recrutare strainatate, angajare personal Asia-

Între entuziasmul candidatului de a începe cât mai repede noua sa carieră și dorința angajatorului de a demara în cel mai scurt timp ideea sa de afaceri, deseori intervine peisajul legislativ al României. Pentru o tranziție cât mai ușoară a candidaților străini în sectoarele de activitate din România, ne asumăm răspunderea deplină pentru a obține toate documentele necesare pentru angajare personal Asia.

Susținem viitorul angajat pentru a obține documentele necesare imigrării, și anume aviz de muncă, certificat echivalare studii, adeverință ANOFM, permis de ședere în scop de muncă și permis de lungă ședere. Candidații selectați pentru angajare vor beneficia de tot sprijinul nostru în întocmirea formalităților, inclusiv obținerea cetățeniei române, a permisului de ședere și a autorizației de muncă în România, a vizei de ședere pe termen lung, înregistrarea rezidenței, obținerea permisului de muncă și a dreptului de azil.

La rândul lor, angajatorii primesc sprijin în redactarea actului constitutiv, rezervarea denumirii firmei, redactarea contractului pentru sediul social, completarea tuturor formularelor, întocmirea și depunerea dosarului la Registrul Comerțului, ridicarea actelor și consultanță gratuită pe tot parcursul recrutării și plasării forței de muncă din străinătate.