Recrutare și plasare industrie textilă – personal Asia, muncitori din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din strainatate, recrutare strainatate, firme recrutare strainatate, angajare personal Asia.

Cu toate că industria textilă a României a avut de suferit în ultima perioadă din diferite motive, printre care import masiv de produse textile la prețuri destul de accesibile, în continuare sunt întreprinderi textile care doresc să restabilească acest sector de activitate. Problema cea mai gravă acum este lipsa personalului, întrucât majoritatea tinerilor se orientează spre domenii profesionale mai ofertante sau părăsesc țara.

Totuși, se poate discuta despre o industrie textilă modernă, care reușește să pună la dispoziție o gamă amplă de oportunități de carieră, de la prelucrarea materiilor prime până la proiectarea de articole vestimentare și piese de mobilier.
Industria textilă a României are nevoie atât de muncitori necalificați, cât și de muncitori calificați. În calitate de firmă recrutare personal Asia, încercăm să compensăm lipsa personalului din România prin recrutare și plasare forță de muncă din străinătate. Angajatorilor le oferim consultanță gratuită și suport în îndeplinirea formalităților necesare pentru angajarea cetățenilor din țările non-Europene, în timp ce candidaților selectați pentru angajare le oferim susținere în obținerea documentelor necesare, printre care vize de ședere și autorizații de muncă.