Mediere – personal Asia, muncitori din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din strainatate, recrutare strainatate, firme recrutare strainatate, angajare personal Asia

Suntem o agenție de recrutare personal Asia care se dedică în întregime procesului de recrutare și plasare forță de muncă. Oferim candidaților oportunități de angajare și dezvoltare semnificative, în timp ce furnizăm companiilor din România personalul necesar care poate face diferența în sectorul lor de activitate. Acoperim întregul proces de recrutare și obținere a documentelor pentru cetățenii din țările non-europene și oferim servcii de neegalat în domeniul resurselor umane, concepute tocmai pentru a oferi clienților noștri avantajul competitiv atât de necesar.

Angajamentul nostru de a furniza un pachet complet de servicii calitative a rămas cea mai mare cheie a noastră pentru dezvoltare și succes. De-a lungul timpului, am dezvoltat legături de neprețuit în diferite sectoare de afaceri și industrie din România și ne-am asigurat ca toți partenerii noștri să beneficieze de forță de muncă din străinătate compatibilă cu cerințele lor fără să depună eforturi. Ne bucurăm de o prezență globală solidă, fiind specializați în recrutare muncitori din Nepal, Sri Lanka și India.