Recrutare și plasare transport – personal Asia, muncitori din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din strainatate, recrutare strainatate, firme recrutare strainatate, angajare personal Asia.

Sectorul de transport din România este unul deosebit de ofertant. Pe de o parte, se poate discuta despre locurile de muncă care vizează transportul de mărfuri și de persoane, iar pe de altă parte trebuie subliniate și importanța tuturor celorlalte locuri de muncă care susțin acest sector de activitate, precum tehnicienii auto, muncitorii care se ocupă cu întreținerea și reparațiile auto, precum și tinichigii sau vopsitorii auto.

Cele mai multe locuri de muncă în sectorul de transporturi solicită din partea angajatului permis de conducere – una sau mai multe categorii. Totuși, sunt necesare și alte abilități, inclusiv rezistență fizică, abilitatea de a finaliza un traseu într-o anumită perioadă de timp și confort în a avea un program neregulat de muncă și a sta departe de casă. Dată fiind diversitatea și multitudinea locurilor de muncă în sectorul transporturilor, România se vede nevoită să apeleze la forța de muncă din străinătate. Suntem specializați în recrutare personal Asia și garantăm contractual pentru personalul pe care îl plasăm. Oferim consultanță angajatorilor și suport în completarea formularelor necesare pentru angajare imigranți, în timp ce ajutăm candidații selectați pentru angajare să obțină în cel mai scurt timp documentele necesare pentru a munci și pentru a locui în România.