Recrutare și plasare hoteluri – personal Asia, muncitori din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din strainatate, recrutare strainatate, firme recrutare strainatate, angajare personal Asia.

Potrivit celor mai recente statistici, rata cifrei de afaceri din industria hotelieră este de 2 până la de 3 ori mai mare decât a tuturor celorlalte industrii. În ciuda acestui aspect, anagajații din sectorul hotelier își părăsesc locul de muncă din mai multe motive, dar principala cauză este calitatea inferioară a sistemului de selecție. De asemenea, lucrul în industria hotelieră este adesea stereotipizat ca salariu redus și cu puține oportunități de avansare în carieră. În unele culturi, locurile de muncă în cadrul unui hotel sau restaurant sunt considerate a fi poziții inferioare, asociate chiar cu servitutea. Acesta este motivul pentru care industria hotelieră trebuie să își reînnoiască imaginea pentru a atrage candidații potriviți.

În esență, procesul de angajare trebuie să se asigure că fiecare candidat se încadrează perfect în cultura companiei și că i se potrivește profesiile specifice domeniului hotelier. Pentru a face față acestor provocări-cheie ale recrutării în industria hotelieră, ne axăm pe recrutare personal Asia și încercăm să aplicăm cele mai moderne metode de recrutare și plasare forță de muncă din străinătate. Utilizăm tactici de marketing pentru recrutare, îmbunătățim modalitățile de evaluare a candidaților din țările non-europene și suntem alături de angajatori și candidați până la finalizarea tuturor formalităților.